میرزا قاسمی گیلانی: طعم اصیل شمال در هر لقمه

میرزا قاسمی گیلانی: طعم اصیل شمال در هر لقمه

میرزا قاسمی گیلانی: طعم اصیل شمال در هر لقمه ، میرزا قاسمی یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای گیلانی است که طعم بی‌نظیر آن، هر کسی را به خود جذب می‌کند. ترکیبی از بادمجان کبابی، گوجه‌فرنگی، سیر و ادویه‌های خوش عطر، میرزا قاسمی را به یک غذای مقوی و خوشمزه تبدیل کرده است. در ادامه، طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی با بادمجان تازه را به همراه فوت و فن‌های حرفه‌ای به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • بادمجان بنفش: 4 عدد
  • گوجه‌فرنگی: 4 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. کباب کردن بادمجان: بادمجان‌ها را شسته و روی شعله مستقیم گاز یا منقل کبابی کنید تا پوستشان سیاه شود و نرم شوند.
  2. پوست کندن و له کردن بادمجان: بادمجان‌های کبابی را پوست کنده و با گوشتکوب یا چنگال له کنید.
  3. آماده سازی گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و با آب جوش بریزید تا پوستشان راحت جدا شود. سپس پوست آن‌ها را گرفته و رنده کنید.
  4. تفت دادن سیر و زردچوبه: سیر را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  5. ترکیب مواد: بادمجان له شده، گوجه‌فرنگی رنده شده، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
  6. اضافه کردن رب گوجه فرنگی (اختیاری): اگر دوست دارید میرزا قاسمی شما رنگ قرمزتری داشته باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
  7. اضافه کردن تخم‌مرغ: تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه شکسته و هم بزنید. سپس به مخلوط بادمجان و گوجه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  8. پخت میرزا قاسمی: مواد را در یک تابه مناسب با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود و تخم‌مرغ‌ها ببندند.

میرزا قاسمی گیلانی: طعم اصیل شمال در هر لقمه

فوت و فن‌های حرفه‌ای:

  • انتخاب بادمجان: برای تهیه میرزا قاسمی از بادمجان بنفش استفاده کنید.
  • کباب کردن بادمجان: بادمجان‌ها را به خوبی کبابی کنید تا پوستشان سیاه شود و نرم شوند.
  • له کردن بادمجان: بادمجان‌ها را با گوشتکوب یا چنگال خوب له کنید تا بافت یکدستی داشته باشد.
  • اضافه کردن رب گوجه فرنگی: استفاده از رب گوجه فرنگی اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
  • تخم‌مرغ: می‌توانید به جای تخم‌مرغ همزده، از تخم‌مرغ نیمرو استفاده کنید.
  • تزئین: میرزا قاسمی را می‌توانید با نعناع خشک یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم:

  • برای خوش طعم‌تر شدن میرزا قاسمی، می‌توانید از کمی آبلیمو یا سماق استفاده کنید.
  • برای اینکه میرزا قاسمی شما روغنی نشود، می‌توانید از روغن کمتری استفاده کنید.
  • میرزا قاسمی را می‌توانید با برنج، نان یا سبزیجات سرو کنید.

میرزا قاسمی گیلانی یک غذای ساده و خوشمزه است که در عین حال بسیار مغذی است. این غذا سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و برای سلامتی بسیار مفید است.

مطالب مفید دیگر:

فسنجان، طعم اصیل ایرانی با رازی دیرینه

کوکو سبزی؛ طعم اصیل ایرانی در هر سفره

زرشک پلو با مرغ: یک کلاسیک خوش طعم و مجلسی

چگونه در ویندوز 10 فایل‌ها را مخفی کنیم؟

درباره ی cbtopiuowq